Cautare

4022 de rezultate pentru "tudor constantin arestat" (4.66 secunde)
L-am cunoscut personal pe dl profesor Tudor Opris, initiatorul primului cenaclu literar pentru copii, Sagetatorul. ... Vestea ca dl profesor Tudor Opris a murit, la 88 de ani, m-a intristat. ... Scriitorul Tudor Opris a murit la varsta de 88 de ani.
Evz.ro / Una dintre fiicele lui Corneliu Vadim Tudor a primit o oferta de munca la Senatul Romaniei Senatorul Haralambie Vochitoiu, impresionat de tragedia din familia lui Corneliu Vadim Tudor, a decis sa le ajute pe fetele si sotia Tribunului.
Diplomatul roman a fost arestat la Moscova in timp ce incerca sa obtina de la un cetatean rus informatii clasificate de natura militara Serviciile secrete ruse, FSB, au arestat un diplomat roman acuzat de spionaj, relateaza AFP.
Un amic din Israel, caruia i-am povestit tarasenia cu Mircea Basescu, ma intreaba daca presedintele tarii a fost arestat? Nu, zic, nu a fost arestat.
Cat despre Constantin Fratila, liderul partidului Forta Democrata, trebuie sa mentionam ca a raspuns prompt si punctual invitatiei noastre de a participa la o DEZBATERE POLITICA in care invitatii nostri s-au intrecut in a ne spune de ce merita sa fie votati. ... Constantin Fratila: ... Constantin Fratila: ... Constantin Fratila:
Corneliu Vadim Tudor (PRM) este cotat in continuare cu 4%, pe urmatoarea pozitie.
Daniel Constantin si Dan Voiculescu, in "vizita de curtoazie" la Constantin Simirad Liderul PC, Daniel Constantin, si Dan Voiculescu s-au intalnit duminica la Iasi, cu presedintele Consiliului Judetean (CJ) Iasi, Constantin Simirad, liderii locali conservatori sustinand ca a fost o "vizita de curtoazie", nefiind luata in discutie eventuala candidatura a lui Simirad pe listele PC.
Tineretul Liber, fostul Scanteia Tineretului, apare la Bucuresti pe 22 decembrie 1989 si are ultima aparitie in aprilie 1997.Colaboratori ai numarului din 22 decembrie au fost Constantin Sorescu, Lucian Avramescu, Victor Socaciu, Horia Alexandrescu, Eugen Mihaescu, Stefan Mitroi sau Dan Stanca.
- Tineretul Liber, fostul Scanteia Tineretului, apare la Bucuresti pe 22 decembrie 1989 si are ultima aparitie in aprilie1997.Colaboratori ai numarului din 22 decembrie au fost Constantin Sorescu, Lucian Avramescu, Victor Socaciu, Horia Alexandrescu, Eugen Mihaescu, Stefan Mitroi sau Dan Stanca.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
Corneliu Vadim Tudor si Partidul Romania Mare au avut in ziua alegerilor generale ca si ieri acelasi comportament atipic cu care ne-au obisnuit de la o vreme incoace. ... Tudor a fost singurul lider de partid, si candidat la Cotroceni, care nu s-a aflat in mijlocul stafului de campanie.
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a adresat marti o scrisoare presedintelui CNSAS, Claudiu Secasiu, prin intermediul careia ii solicita acestuia sa fie analizate informatiile referitoare la colaborarea poetului Mircea Dinescu cu Securitatea.
Deputatul PIN a afirmat ca, dupa conferinta de presa de la sfarsitul saptamanii trecute - cand a declarat ca Vadim Tudor a facut politie politica - s-a confruntat cu o serie de injuraturi si amenintari.
Tudor "se afla intr-un stadiu avansat de cadavru politic". ... V Tudor, "in disperarea lui, a preferat o meserie destul de urata pentru societatea romaneasca, cea de vidanjor al PD-L", considera Buruiana.
Corneliu Vadim Tudor, EXCLUS din PRM.
Maestrul Tudor Gheorghe il sustine pe Victor Ponta la ALEGERILE PREZIDENTIALE 2014 Victor Ponta i-a transmis marti lui Tudor Gheorghe cuvinte de multumire dupa ce maestrul si-a aratat sustinerea in cursa prezidentiala si a spus ca l-a votat in primul tur al alegerilor.
Tudor Caranfil, in varsta de 88 de ani, a murit sambata dimineata, in casa lui din Bucuresti. ... De asemenea, Irina Margareta Nistor a postat un mesaj pe Facebook in care a anuntat moartea lui Tudor Caranfil.
Actualul primar Radu Mazare si senatorul Dorel Constantin Onaca se afla, potrivit acestui sondaj, la egalitate. Astfel, potrivit studiului sociologic efectuat de catre un ONG, Radu Mazare ar fi votat de 32,4% dintre constanteni, in timp ce Dorel Constantin Onaca primeste voturile a 31,9%.
Un secretar de stat din cadrul MAI si seful IGPR au venit la Craiova vineri pentru a-l numi la carma IPJ Dolj pe comisarul-sef Constantin Nicolescu, pana acum sef al IPJ Gorj.
cum au fost lasati afara conservatorii Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, pentru gandul, ca nu a venit la Consiliul National al PSD, deoarece nu a fost invitat.
google-analytics.com